IS HET VOOR U EEN OPLOSSING DAT WIJ UW MATERIALEN OPHALEN EN NA DIGITALISERING WEER BIJ U TERUGBRENGEN? (KLIK DAN HIER ZELF OPSTUREN KAN UITERAARD OOK, DAN GRAAG NAAR NIEUWEGEIN WAAR OOK DE PRODUCTIE PLAATSVINDT.             

  • Filmscanning Nieuwegein  Ravenswade 54a  3439 LD Nieuwegein     tel:030 - 2679720

  • Filmscanning Amsterdam  Poortland 128       1046 BD Amsterdam     tel:088 - 2010300

UW OPDRACHT AANLEVEREN, DOWNLOAD HIER HET FORMULIER.

Herinneringen vervagen, maar laat ze niet verloren gaan!

Wij zorgen ervoor dat u nog tot in de lengte van dagen kunt blijven genieten van deze dierbare en waardevolle herinneringen.

Fotoalbumscanning.nl is dé specialist voor wat betreft het digitaliseren van fotoalbums. Wij digitaliseren deze traditionele fotoalbums in diverse afmetingen compleet met foto´s, tekeningen, kaarten, etc.

Heeft u ook nog zoveel fotoalbums op zolder, in de kelder, in de schuur of in de garage opgeslagen staan? Wilt u deze dierbare herinneringen graag weer eens herbeleven, organiseren, delen en bewaren voor toekomstige generaties?

Aarzel dan niet en maak gebruik van onze services! Wij digitaliseren uw fotoalbums standaard naar JPG en kunnen deze opslaan op CD, DVD, HDD of USB.

Gecompliceerde software of dure apparatuur hoeft u dus niet aan te schaffen! U hoeft alleen maar uw materiaal in te leveren bij één van onze vestigingen (Amsterdam of Nieuwegein) of bij één van onze partners en wij doen de rest.

Binnen 2 tot 3 weken (spoed in overleg vaak ook mogelijk) kunt u weer genieten van uw dierbare herinneringen en ze delen met vrienden, familie en/of kennissen.